Hobberi

 
Lyckan att ha en hobby, där tid och rum bara försvinner, där man tankar positiv energi. Ja, vem skulle inte vilja ha det? Den här fina skålen fick jag av min kära syster i julklapp. Keramik är bara en av alla hennes hobbies, hennes hjärna jobbar ständigt på högvarv med alla hennes idéer. Har du någon kul hobby?
 
 
 
 

Kommentarer:

1 gunita:

Så fina kort:)

Svar: Ja, och så fin skål :)
Divya Spa

2 AktivaDagar:

Vilken härligt foto på den fina skålen! Känns som jag har massa spännande saker och idéer och intressen just nu, med att fota, blogga, kolla en massa saker... Tid och rum försvinner verkligen, helt underbar känsla... Förutom att man skulle behöva lite mer tid... Dock även härligt att få gå och se fram emot allt man ännu inte hunnit :)

3 Ulrika:

Så fin skål!

4 Fullblodsekologen:

Hälsa din syster är hon är jätteduktig!!! Inte "bara" en snygg skål utan dessutom de där gulliga fjärillarna som sitter på (för visst är det fjärillar). Jag har också försökt mig på keramik, men mina skålar såg inte alls ut så där...... Däremot har jag funnit min nya hobby = tvålmakeri!!!!!!!!!!! Ahhhhhhhhhhhhh vad roligt det är.
Kram!

Svar: Det skall jag hälsa henne, då blir hon glad! Visst är det fjärilar, de är så söta.Vad kul att du har fastnat för tvålmakeriet!! Kram
Divya Spa

5 Martina:

Åh, vilken F I N skål!! Vill oxå ha!!

6 Lissen:

Vilken fantastisk fin skål, vad glad du måste ha blivit över den presenten.

Min hobby är foto

Svar: Ja, jag gillar den jättemycket!Det märks att foto är din hobby, du tar superfina bilder!
Divya Spa

Kommentera här: