Nytt år, nya förväntningar

Då börjar vi närma oss slutet av 2011...ja, hur var då 2011. För egen del skulle jag vilja summera året som "lagom". Det flöt på i ganska lagom takt.

Brukar ni ge nyårslöften? Själv brukar jag bestämma mig för något personligt att jobba med. I år skall jag försöka att inte avbryta folk när de pratar. Jag har en tendens att göra det...det gäller bara att komma ihåg det :)Så nu önskar Divya Spa Er alla ett riktigt

Gott Nytt År!

och med önskan att 2012 blir fantastiskt!


Strandfynd

Igår när barnen var på stranden sprang de på en klumpfisk. Tydligen är det en mycket välsmakande fisk...svårt att tänka sig!Klumpfisk
Mola mola

Mått och vikt
De största exemplaren mäter 3,3 meter och blir litet över två ton, men oftast är fisken betydligt mindre. Klumpfisken är världens största äkta benfisk.

Utseende och kroppsbyggnad
Mola betyder kvarnsten på latin, och fisken är mycket riktigt rund och platt. Den har en mycket liten mun där tänderna vuxit ihop till en papegojnäbb. Stjärtfenan är bara en rand, och fisken simmar med de höga rygg- och analfenorna. Färgen är jämngrå till ljusbrun.

Källa:www.ur.se/den blå planeten.

/Camia, Divya spa

Konstigt mode?!

Ja, modet varierar friskt mellan åren!


Eller vad sägs egentligen om den här OnePiece dräkten, originalet kommer från Norge.


Sagan om the OnePiece

En tidig söndags morgon 2007 började Henrik, Knut and Thomas, tre norrmän i tjugoårsåldern,
fantisera om den ultimata utstyrsel att softa i som skulle vara perfekt för en lat dag hemma.

Dom var alla överens om att den klassiska mysbrallan var det som gällde efter en frostnatt på stan “Men utan den tajta mudden nertill och pressen att behöva gå ut och jogga,” sa Thomas. Då fick Knut en snilleblixt.

“Varför syr vi inte bara ihop en munkjacka och ett par mjukisbrallor? Sen gör vi den så stor att ingen skulle kunna komma på tanken att motionera i den.
“Om vi skippar mudden så är jag på,” sa Thomas. “Men hur ska man komma i den?”
“Det är lugnt,” svarade Henrik, “vi syr bara på ett stort blixtlås.”

Källa;OnePiece.com                                                                          


Sedan har vi där här skorna från Miucchia Pradas! De kallades för "Frankenshoe", men blev årets mest eftertraktade sko och slutsåld!Undra vad Jackie Onassis skulle tycka om det här modet?

/Camia, Divya spa