Självkänsla

Det är så lätt att självkänslan sviker. Att man börjar jämföra sig med andra och ifrågasätta sina åsikter och vad man står för. Ibland måste man vara uppmärksam på var ens fokus ligger, på det som är bra eller på det som är dåligt. Kom ihåg, du duger precis som du är!
 
 
"There is only one success - to be able to spend your life in your own way." 
Christopher Morley
 
 
/Camia, Divya spa
 

Säg mig...

...hur gulligt är inte det här! Varför hunden är människans bästa vän!
 
 
Perfekta saccosäcken vid filmtajm.
 
Ställer upp när man vill leka doktor.
 
En för alla, alla för en.
 
Respekt!
 
 
Bilderna har jag lånat från amelia.
 
/Camia, Divya spa
 

Inspirationsdag med Mark Levengood, Annika Sjöö..

...Stefan Einhorn, Karin Adelsköld, Jörgen Oom, Poul Perris och Ann Westin som konferencier. Ja, som du ser var det många föreläsare under en och samma dag.
Mark Levengood levererade, sedan tyckte jag att Annika Sjöö var bra och lättbegriplig, Jörgen Oom var väldigt intressant, Poul Perris gick mest runt och bara var mysig. Jag blev nog lite besviken på Stefan Einhorns föredrag, kanske för att jag hade förväntningar och jag tyckte han var lite frånvarande. Ann Westin, jag säger bara Ann Westin! Hon var fantastisk rolig och äkta och en ny bekantskap. Både jag och Gunita skulle vilja gå på en föreställning med bara henne. Så jäkla kul!
 
 
En välfylld goodiebag.
 
 
Jag passade på att köpa en tränings-dvd av Annika Sjöö, nu är kvällarna räddade...hehe
 
Här kommer några FANTASTISKA bilder...not...jag kan inte ta bilder med mobiltelefonen. Någon som har några bra tips?! Mark var helt klädd i guld, guldväst, guldslips, guldkavaj, guldbyxor och guldskor.
 
Det här var ändå de bra bilderna. Om ni har mycket fantasi kanske ni kan räkna ut vilka de är.
 
/Camia, Divya spa