Prinsessan Stéphanie av Monaco

Sitter här med ett ex av senaste numret av Svensk Damtidning. För herrans massa år sedan var jag Au Pair i Monaco, rättare sagt -90.

En natt när jag gick hem efter ett pub-besök såg jag hur Prinsessan Stéphanie hoppade över en mur från en fastighet.
Hon sprang sedan före mig och gömde sig bakom pelare längs med gatan. Med jämna mellanrum tittade hon efter mig, eller kanske det var en livvakt, men jag tycker det är mycket roligare om det var efter mig.
Hon trodde uppenbarligen att jag förföljde henne och hela situationen kändes märklig, eftersom hon förmodligen var "hög som ett hus" och för att hon inte var speciellt duktig på att gömma sig, om jag uttrycker det så. Det var inte läge att fråga efter autograf.

Efter några hundra meter vek hon av in till en annan gata och allt var lika tyst och tomt som tidigare. Som sagt, det här var på den tiden när det stod någonting om henne varje dag. Men enligt Svensk Damtidning verkar hon ha lugnat ner sig och må bra, kul!/Camia, Divya spa

Att vara engageradDom flesta av oss har nog åsikter om det mesta omkring oss, vad som är rätt, fel, bra eller dåligt.

Detsamma gäller nog då man ser på sig själv, hur man lever och hur man mår.

Det man då inte är nöjd med och vill förändra kräver ett engagemang för att påverkas.
I dom större världsliga frågorna, så är ett engagemang av många människor kanske nödvändigt för att nå resultat. När det däremot gäller dig själv, och ditt leverne, så är det ytterst ditt eget engangemang, som i slutänden leder till resultat, för det är ju ingen annan som gör någonting åt dig.

Klättrande murgröna

Ibland behöver man inte gå långt för att upptäcka naturen. De här häftiga murgrönorna har klättrat sig upp på några träd på stigen ovanför vårt hus.

Nu på vintern ser man hur de skapar sina egna gröna träd.  Jag undrar hur gamla de är? Visst är det vackert!


Zebbe är såklart med på alla turer!/Camia, Divya spa