Fisketur och fiske-tur

En av dom få kvällarna med stabilt och fint väder ( i motsats till stabilt regnigt väder ) denna sommar. Jag, Joel och kompisen Tor passade på att pröva fiskelyckan.
 
 Dagen efter blev det stekt makrillfile till middag.
 
/Pelle

Stilleben

Jag köpte två stolar som stod övergivna på en loppis för några år sedan. De skulle strax stänga och ingen ville ha dem. När jag kom hem och tittade lite närmare på dem såg jag att det satt en klisterlappar undertill. Tyvärr har jag varit slarvig och de har nästan försvunnit. Men det visade sig att de kom ifrån Umedalen mentalsjukhus.
Och Umedalens mentalsjukhus är det sjukhus man utförde mest lobotomeringar, lät människor ligga i "långbad", vilket innebar iskallt/varmt vattenbad i upp till 10 timmar! Lät människor hamna i insulinkoma avsiktligen. Allt detta bara för att de skulle hålla sig lugna. Usch, jag mår dåligt bara jag tänker på det. Jag försökte göra lite efterforskning om dessa stolar gjordes på sjukhuset, men jag har inte fått något svar på det.
Hur som helst, nu står de i min trädgård och jag tycker om dem.
 
 
/Camia, Divya spa
 

Pizza på stranden

Det är så underbart när man kan förlänga dagarna med att vara ute på kvällarna. Och vad kan bli mer perfekt än mat och kubbspel med vänner på stranden.
 
/Camia, Divya spa