Semestern slut för den här gången

Det har varit skönt att byta en dyster november vecka mot sol, bad och mycket god mat. Kan bara konstatera att Egypten, El Gouna, överträffade förväntningarna. Jag tror att just El Gouna skiljer sig lite från övriga turisthak i Egypten. Det är lugnt och inga påstridiga försäljare, därav är prisbilden lite högre, men det är det värt. Barnen har kunnat springa ute ensamma på kvällarna och man har känt sig helt trygg med det.
 
/Camia, Divya spa
 

Kommentarer:

1 Åsa:

WOW...där hade man ju kunnat tänka sig att tillbringa lite tid.
Förstår att ni haft det super...välkommen hem till det GRÅ:)

Kram Åsa

2 Ulrika:

Härliga bilder och en fantastiskt bra bild på killarna! hyrde ni kite- utrustning? Kram

Svar: Pelle hade med sig egen utrustning, ungefär som att ta med sig en golfbag.
Divya Spa

3 Queen of Kammebornia:

Åh, vad härligt det låter!

4 Cina:

Åh, vad härligt! Behövs ibland en paus i höstmörkret. Hoppas ni laddat batterierna.

Svar: Ja, det är härligt med lite värme och ljus. Och när jag kom hem väntade finchoklad :)
Divya Spa

5 Linn:

Härligt det låter! Mina erfarenheter av Egypten är inte lika positiva. Vi åkte på all inclusive till Hurghada, men jag tror som du att det beror jättemycket på var i landet man kommer. Oavsett vilket går det ju att njuta av sol och värme :-)

6 mittilivetochjag:

Låter kanonhärligt! Det verkar som att Egypten har blivit bättre sedan min man var där för tio år sedan. Då fanns det ingenting att göra mer än att dyka (det var därför han åkte dit). Men nu verkar de ha fixat det även på land för familjer. Kul! Kanske vi skulle kolla på Egyptenresor också framöver.
<3
<3

Svar: Jag vet inte om det har blivit bättre. Det fanns inte så mycket att göra där, förutom att kita, snorkla, sola och bada.
Divya Spa

7 mittilivetochjag:

Gud så härligt! Måste ha varit jätteskönt att få komma till värmen. Jag ser att din man (för det är väl han?) är lika äventyrlig som min man är.
<3

Kommentera här: