Jag minns det som igår

 
Det är ganska exakt 6 år sedan vi fick hem hunden Zebbe. Jag minns när Joel, då 6 år gammal, satt där i den lilla hagen med ett flertal små ulltussar som studsade omkring. Joel tyckte det var lite läskigt och gömde sig bakom mig rygg. Sedan dess har det passerat många dagar med bus, kel och även en hel del tandagnissel när Zebbe har gått för hårt åt på någon kvarglömd leksak. Och för att inte tala om alla fotbollar han har bitit sönder!!
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Wera Knight:

Pratade precis med kollegan om hur fort åren går! Så fina de är båda två... Man säger ju att man ska ta tillvara på tiden men kan ju inte mer än att försöka vara i nuet.

2 Amanda [SPONTAN]:

Fina bilder :)

3 Louise:

Så fin hund, åren går riktigt fort!

4 Koffe:

»Tack så himla mycket! :D

5 Elin:

Visst är det härlig, den där känslan att plocka hem en familjemedlem. Precis som mina äldsta, snart 8år sedan men minns det som igår. <3

6 Fullblodsekologen:

Så fina de är!! Det där med att de käkar upp lite saker då och då när de är valpar. Min chow-chow fick tag på en så gott som färdigstickad jumper, den låg som en blöt massa när jag kom hem. Men man "förlåter" alla hyss våra fyrbenta vänner hissa på

7 LORISSA LOVEBOMB:

sv: haha, ja, ibland måste man bara uppskatta det lilla i en liten bygd ^^

8 Ulrika:

Så fina bilder! Du har verkligen fångat ögonblicket!

9 mittilivetochjag:

Ja, jag som precis skaffat mig en liten vovve förstår precis tandgnisslandet. Fast med andra saker som att stjäla mat, skälla, hålla igång på nätterna osv. Men som tur är har inte Leo bitit sönder våra saker utan sina egna. Och det gör ju ingenting.
Visst är det ändå värt allt besvär! Jag vill aldrig leva utan hund igen!
Söta Zebbe. ;-)

Svar: Lite så känner jag också :)
Divya Spa

10 Lissen:

Att ha en hund, det är mycket kärlek det!

Kommentera här: