Oj oj oj...

 
...det verkar som jag har hamnat i tidningsträsket. Igår när jag kom hem låg det ett nytt nummer av Topphälsa på hallbordet. Min första tanke var, "ny tidning igen". Jag plockade ihop alla tidningar som jag har fått under december...hitintills. Det blev några stycken och alla har jag inte ens hunnit öppna än. Är det bara jag som har hamnat i tidningsträsket?
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Då blir det att koppla av med lite tidningar i julhelgen.

Svar: Ja, jag får väl se om jag hinner :)
Divya Spa

2 Malin:

Har aldrig fastnat for det dar med tidningar… kanns som det ar sa mycket reklam. Jag jobbar med reklam sjalv sa det ar kanske darfor jag tycker det ar lite trist i min vardag haha!

3 Tess:

Haha, oj vad många! Men det är ju härligt också :) Kram

4 martina:

Herregud, du är ju värre än mig!!!!

Svar: Nja, det vet i tusan :)
Divya Spa

5 Wera:

Jag har sanerat. Blev såå stressad av alla olästa tidningar. Och jag tycket också att det är för mycket reklam. Men ibland får man fina tips o ideér😉

6 mittilivetochjag:

Oj du verkar ha en hel del att läsa! ;-)
Själv har jag alltid läst Fitness, Top Hälsa, Outdoors och Amelia mfl. Men jag tröttnade efter några år eftersom att de kör samma saker om och om igen tycker jag. Men visst är det mysigt att gosa ner sig i soffan med tidningar. Det händer då och då att jag köper en tidning i affären. Men prenumerationerna har jag lagt ner.
Ha en skön läsning!
Kram!

Svar: Jag funderar att också lägga ner prenumerationerna och bara köpa lösa i affären.
Divya Spa

Kommentera här: