Helgaktiviteter

Vilket underbart väder vi har haft i helgen! Sambon och jag konstaterade att vi börjar bli gamla efter helgens aktiviteter som har bestått av tipspromenad, väderdagbok och jag har försökt mig på korsord! :) ...lite varning där.
 
/Camia, Divya spa
  
 

Kommentarer:

1 Nina i Vinglagården:

Vilken fin hund! Jag fick visa bilden till min dotter som älskar hundar. Nu nskall hennes drömmar äntligen gå i uppfyllelse och en liten hundvalp flytter in precis innan jul En riktig julklap!
Tipspromenader är riktigt sköna - motion och hjärnjumppa på en och samma gång. Korsord är också roligt - men inte alltid så lätt ... min mans mamma är 80 år och löser korsord varje dag - riktigt svåra är dom men hon är ju på alla sätt mycket yngre än sina 80 år.

Kram

Svar: Åh, vad härligt med en liten hundvalp, vilken lycka! Även om tvivlet uppstår emellanåt och man undrar vad man har gett sig in på överväger allt det goda. Lycka till och jag ser fram emot att höra hur det går.
Divya Spa

2 Linn:

Men de där gammelaktiviteterna är ju så rackarns trevliga och mysiga! Korsord har jag varit beroende av länge. I går frågade grannfrun (70 +) mig om jag inte ville följa med på tipspromenad någon söndag, och jag tackade glatt ja. Jag och sambon ser fram emot pensionen. De har fattat nåt, gamlingarna :-)

Svar: Ha ha ha, är det så?
Divya Spa

3 Cina:

Men hallå! Du har ju varit sportig också :)
Glöm inte vår trevliga joggingrunda i söndags.

Svar: Nä, det är klart. Hur skulle jag kunna glömma den!? :)Tack för sällskapet.
Divya Spa

4 Petronella:

Sööt vovve och förresten är det inget fel på pensionärsaktiviteter! Det är minsann både trevligt och myysigt! Hihihihi...

Kram på dig!
Petronella

5 The Cat:

Äh.. Bra att ta det varsamt och trivsamt med varandra =)

Kommentera här: